Divljač recepti

Divljač s ananasom

Pripremite: 600g mesa divlje svinje od prsa 600g srnetine marinadu maslinovo ulje 1 glavicu luka 2 režnja češnjaka 50g ..

Pohrani
čobanac iz kotlića

..vinjetina junetina i treće bi bilo najbolje da je neka divljač ili jagnjetina, mada ja zbog klinaca uglavnom stav..

Pohrani
Gulaš

.. vrste mesa, svinjetina, junetina, teletina, piletina, divljač, šta ko ima neka stavi, što više mesa to bolji gul..

Pohrani
Torta s borovnicama

..pam ih u slatka i slana jela pogotovo su mi famozne s divljači , obožavam džem od pekmeza koji kuham svako ljeto ..

Pohrani
Okruglice s umakom od nara i pirjanim dunjama

..ol ispari. (Možete pirjane dunje poslužiti i s mesom divljači, jače začinjenim kosanim odrescima ili pečenom svi..

Pohrani
Aromatizirani luk kozjak

..ri u gusti umak.Po želji ga začinite solju i paprom.Služiti uz divljač ili kao prilog mesu s roštilja.Dobar tek..

Pohrani
Abeceda zimnice: u čemu se razlikuju džem, pekmez i marmelada

.. mogu se koristiti i kao dodaci kolačima i tortama, ili za sos uz divljač ili pačetinu. (Doznajemo.com/Mondo.rs)

Pohrani
Pečeni fazan sa sosom od hleba i džemom od crvenog kupusa

..eme od mog budućeg zeta, tačnije njegovog tate dobijam divljač na poklon (živeli lovci!), pa se vežbam u kuhinji...

Budite prvi
da pohranite ovaj recept
Brzo i jednostavno je
Pohrani
Marinirani, pečen zec

..equired) Vebsajt « Ćevapi Postavljeno u: divljač, jelo od divljaci, jelo od zečetine, marinirani ze..

Pohrani
Počela sezona divljih šparoga

.., nenadmašne su kada se dodaju namirnicama poput mesa divljači ili ribe pa ih “zasjene” svojim okusom. O načinu ..

Pohrani
[darivanje] poklanjam vam tri velike kulinarske kolekcije na 960 stranica! - dobitnici objavljeni

.., a obrađuju tjesteninu, roštilj, krumpir, meso, juhe, divljač, povrće, ribe, salate, perad, sendviče i slastice...

Budite prvi
da pohranite ovaj recept
Brzo i jednostavno je
Pohrani
Salata od prženih paprika sa pšenicom

..iti ohlađenu. Salata najlepše izgleda kada se koriste crvena i zelena paprika. Služiti uz jela od divljači. (0)

Budite prvi
da pohranite ovaj recept
Brzo i jednostavno je
Pohrani
Divljač s knedlima

1 kg veprovine od buta, 4 glavice luka, 4 korijena mrkve, pola korijena srednje velikog celera, 2 korijena peršina

Budite prvi
da pohranite ovaj recept
Brzo i jednostavno je
Pohrani
špikani but od divljači, sa šampinjonima

za 10 osoba:, 2,5 kg mesa divlje svinje bez kostiju od buta, 1,5 l ulja, 0,1 kg soli, 0,04 kg mljevenog papra

Pohrani
Brodet od morske divljači s fužima

luk, maslinovo ulje, celer, rajčica, vino

Pohrani
Salata od morske divljači s vlascem

morska mačka, morski pas, riblji temeljac, celer, maslinovo ulje

Budite prvi
da pohranite ovaj recept
Brzo i jednostavno je
Pohrani
špikani srneći but na posteljici od brusnice i svježeg grožđa

(za 6 osoba), 2 kg srnećeg buta, 200 g dimljene slanine, 500 g korijenastog povrća (mrkve, celera, peršina), 500 g luka

Pohrani
žličnjaci od brašna

Za 4 osobe:, 30 dag brašna, 4 žlice ulja, 2,5 dl mlijeka, 1 jaje

Pohrani
Punjeni odrezak "sv. hubert"

odrezak od jelena koji je odležao u marinadi, ulje, sol, korjenasto povrće, začinsko bilje (bosiljak, ružmarin, brinove jagode, matičnjak)

Pohrani
Medvjeđa šapa

1,5 kg medvjeđe šape, 4 kom jabuka, 4 kom naranča (oguljenih), 0,5 kg korjenastog povrća, 0,5 kg luka

Pohrani
Gulaš i gljive

Meso divljači, sol, biber, ulje, senf

Pohrani
Lovački kotlić

- 3 kg mesa (divljač, svinjetina), - 6 glavica crvenog luka sitno kosanog, - 2 mrkve narezane na kolutiće, - 1/2 l pasirane rajčice, - 1 fant za gulaš i paprikaš

Pohrani

Prijedlog za pretraživanje

Još uvijek ste gladni?

Želimo da uspješno nađete ukusne i inspirativne recepte. Ako još uvijek niste našli ništa što vas interesuje, pokušajte koristujući dugmad na dnu stranice.

Novi recepti Prikaži sve nove recepte
Slučajan recept Prikaži slučajne recepte
Najčešće pohranjeni recepti Prikaži najčešće pohranjene recepte
Recite da vam se sviđamo na Facebooku

E-bilten


Prijavi se na naš e-bilten i slati ćemo vam najpopularnije recepte svakog tjedna.